Skådespelare i spelåldern 15. Tjejer och Killar.

Hej!
Jag heter Lisen och jag ska göra en lång kortfilm på 30 minuter om en skolklass, jag söker nu skådespelare till rollerna. Karaktärerna är 15 år gamla och ska precis börja nian och det handlar om deras kärleksliv. Filmen handlar om två tjejer som blir kära trots att dom redan är tillsammans med varsin kille. Så för några karaktärer kommer det vara med kyssar och pussar.

Jag söker tio skådespelare, fyra tjejer och sex killar. Det är dels två av dom kvinnliga huvudrollerna, och några bi roller och ett par mindre roller.

Inspelningen kommer hålla på under sommarlovet och jag anpassar efter när skådespelarna kan. Filmningen beräknas ta 10 dagar eller mindre. Det tillkommer några dagar innan filmen för att läsa repliker och lära känna varandra. Huvudsakligen kommer filmen att spelas in i Älvsjö i Stockholm men kan komma att spela in på andra platser i Stockholm. Det är viktigt att ni kan ta er till inspelningsplatsen.

Jag har gjort kortfilmer tidigare, varvid en film ska visas på Sörmlands filmfestival nu i maj, men eftersom att jag är såpass nybörjare kommer ingen som är delaktig få ersättning. Jag kommer dock alltid att erbjuda mat på inspelningsplatsen oavsett hur mycket eller lite man är med i filmen.


Läs mer

Ansökningstiden har gått ut

Ansökningstiden för det här jobbet har gått ut. Du kan fortfarande läsa om det, men det går inte längre att söka.

Se alla jobb