Kvinnlig huvudroll sökes till kortfilmsprojekt i Växjö

Hej! Vi är en grupp aspirerande filmarbetare som tänkt spela in en kort spelfilm i mitten av juli. Arbetstiteln är Bortvald och handlar om två individer, i varsin ände av livets spektrum, som båda är med om livsomvälvande händelser. Filmen går ut på att vi parallellt får följa individerna efter att de blivit ”bortvalda” tills deras berättelser fram emot slutet möts och sammanflätas.

Vad vi söker:
Vi söker dig som kan spela Amanda, en kvinna i pensionsåldern. Amandas make erkänner efter ett liv tillsammans att han inte längre älskar henne. Amandas berättelse i filmen kretsar kring hur hon på ålderns höst tvingas ta itu med sin nya livssituation. Inspelningstid under hela inspelningsveckan (18-25 juli).

Du som skådespelare bör ha lätt att ta dig till inspelningsplatserna. Vi har möjlighet att hämta i Växjö men reser du längre får eventuell reseersättning ske efter överenskommelse. Skådespelarvana är önskvärt men inte ett krav.

Vad vi erbjuder:
Vi har sökt produktionsstöd som ger oss tillgång till högklassig utrustning när det gäller såväl kamera som ljud och ljus. Vi har även lite pengar att röra oss med vilket ger oss möjlighet att erbjuda kost och eventuellt husrum för alla som hjälper till. Vi kan dock tyvärr inte erbjuda lön eller någon större reseersättning. Materialet vi spelar in får ni rätt att använda i diverse marknadsföringsmaterial och demo reels för er själva och vi ställer gladeligen upp som referenser vid framtida jobbsituationer.


Läs mer

Ansökningstiden har gått ut

Ansökningstiden för det här jobbet har gått ut. Du kan fortfarande läsa om det, men det går inte längre att söka.

Se alla jobb